Hoe snel weet jij te ontsnappen uit de escaperoom?
Hoe snel weet jij te ontsnappen uit de escaperoom? Foto: 3FM Serious Request

Zorgboerderij uit Oud-Vossemeer zamelt met escaperoom geld in voor ALS

Door: Olaf Knook Algemeen

OUD-VOSSEMEER - In Oud-Vossemeer hebben ze iets bijzonders bedacht om geld op te halen voor onderzoek naar ALS. Zorgboerderij Praktijk Intzadel opent op zaterdag een escaperoom, waar je als groep 15 minuten de tijd krijgt om te ontsnappen. Het geld dat wordt opgehaald met deze escaperoom gaat volledig naar 3FM Serious Request.

Dit jaar verzamelt 3FM Serious Request geld voor Stichting ALS Nederland. Zorgboerderij Praktijk Intzadel draagt hieraan bij: “Zodra je de diagnose ALS hebt gekregen, is er helaas geen ontsnappen aan, en daar moet verandering in komen.” Het opgehaalde geld gaat dit jaar niet alleen naar medische hulpmiddelen, maar ook naar onderzoek, zodat er in de toekomst genezing mogelijk gemaakt kan worden.

Tijdsloten en aanmelden

De zorgboerderij in Oud-Vossemeer zamelt geld in met een tijdelijke escaperoom. Op zaterdag 9 december kunnen groepen van 2 tot 4 personen proberen te ontsnappen uit deze escaperoom. Kinderen mogen meedoen onder begeleiding van minstens 1 volwassene. Deelname kost 7,50 euro. De volledige opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Vanwege tijdsloten is vrije inloop niet mogelijk. Aanmelden kan door te bellen of een berichtje te sturen naar 06-34822399. Vrij doneren is ook mogelijk.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief