Afbeelding

Wat is jouw moment van 2023? Stuur jouw foto in voor Jaarboek Tholen!

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

THOLEN - Wat maakt het jaar 2023 voor jou onvergetelijk? Heb je een kindje gekregen? Ben je opa of oma geworden? Zijn jullie dit jaar getrouwd? Of vierde je een jubileum met je partner of misschien wel je club? Wat voor feestelijks het ook is, als je het nooit wilt vergeten, stuur jouw foto dan in en wie weet staat ‘ie straks in ons Jaarboek 2023 van Tholen!

De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken. Tijd om eens terug te blikken. Wat is voor jou het hoogtepunt van 2023? Ben je (eindelijk) geslaagd voor je studie? Kocht je jouw droomhuis? Beleefde je een bijzonder jubileum? Stuur ons een foto met jouw mijlpaal van 2023 en wie weet verschijnt jouw foto straks in het Jaarboek 2023 Tholen.

Een foto insturen kan tot en met 22 december

Het Jaarboek wordt wederom uitgegeven door Uitgeverij de Bode. In zo’n 100 pagina’s blikken we terug op het afgelopen jaar. In woord en beeld zetten we alle belangrijke gebeurtenissen uit jouw buurt op een rij. Ook laten we inwoners en ondernemers aan het woord. Kortom, een waardevolle bewaaruitgave die je niet wil missen! Sta jij er straks ook in met jouw mooiste herinnering aan 2023? Stuur je foto in via www.internetbode.nl/foto2023. Insturen kan tot en met 22 december 2023.

Over het Jaarboek 

Sinds 2020 brengt Uitgeverij de Bode, naast de Thoolse Bode, jaarboeken uit. Ook die van 2023 wordt een waardevolle bewaaruitgave voor iedere inwoner van de gemeente Tholen. Het Jaarboek is online te koop via www.bodeshop.nl voor slechts 14,95 euro. 

Vriend van de Bode

Ben je Vriend van de Bode? Dan ontvang je het Jaarboek gratis, én profiteer je van nog veel meer voordeel. Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 euro per jaar. Ga voor meer informatie naar www.vriendenvandebode.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief