De cover van het nieuwe boek.
De cover van het nieuwe boek. Foto: Emese Timmermans

Thoolse Emese (25) brengt nieuw boek uit: ‘Het avontuur van Haas’

Door: Olaf Knook Algemeen

THOLEN - Onlangs is het nieuwste boek van Emese Timmermans (25) uit Tholen verschenen. Haar boek De Zwarte Ridder en het Tandenbos - Het avontuur van Haas werd vorige maand gepubliceerd. Emese is beroepsmilitair in het dagelijks leven en deelt haar passie voor sport op sociale media.

In haar nieuwe boek moeten Haas en zijn vriendjes een ridder verslaan om het bos weer tot leven te kunnen brengen. Dit boek is geschikt als voorleesmateriaal en voor beginnende lezers.

“Haas en zijn vriendjes brengen veel tijd door in het bos achter zijn huis. Plotseling ontdekken ze dat het bos een duister geheim herbergt: een verleden van een strijd tussen twee ridders. Sinds die tijd is het bos levenloos. Nu is het aan Haas en zijn vriendjes om het bos te redden. Zullen ze daarin slagen?”

Over Emese

Emese Timmermans uit Tholen is 25 jaar oud en werkt als beroepsmilitair. In haar vrije tijd is ze gepassioneerd bezig met sporten. Om tot rust te komen schrijft ze graag fictieverhalen. Die komen voort uit haar levendige dromen en liefde voor fantasie. Eerder heeft ze ook het boek Leeuwenbloed uitgebracht.


Foto: Emese TimmermansBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief