Elke bezoeker krijgt maximaal één zak compost mee.
Elke bezoeker krijgt maximaal één zak compost mee. Foto: Saver NV

Milieustraat Sint-Maartensdijk deelt gratis compost uit als bedankje

Algemeen

THOLEN - De milieustraat in Sint-Maartensdijk deelt zaterdag gratis zakken compost uit vanwege de Landelijke Compostdag. Bezoekers ontvangen één zak compost als beloning voor het scheiden van groente-, fruit-, tuinafval en etensresten (GFT+E). Ook andere milieustraten in de regio doen mee aan deze compostactie.

Op zaterdag 23 maart wordt de Landelijke Compostdag gevierd. Op deze dag deelt de milieustraat in Sint-Maartensdijk gratis zakken compost uit. Elke bezoeker krijgt één zak compost als beloning.  De zakken compost worden uitgedeeld zolang de voorraad strekt. Dit initiatief van de Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) is bedoeld als dank voor het gescheiden inleveren van groente-, fruit-, tuinafval en etensresten (GFT+E).

Milieustraten

Ook andere milieustraten in West-Brabant doen mee aan deze compostactie, zoals in Oud Gastel, Bergen op Zoom, Woensdrecht en Ossendrecht. Lukt het niet om zaterdag langs te komen? Het hele jaar door kun je gratis compost krijgen bij de Zeeuwse milieustraten. Vergeet niet om dan zelf iets mee te nemen om de compost in te vervoeren, zoals een emmer, bak of zak.


Zaterdag 23 maart is het de Landelijke Compostdag. Op deze dag deelt de milieustraat van Smerdiek gratis zakken compost uit. Iedere bezoeker krijgt één zak compost mee. Op is op. Het is volgens ZRD een kleine beloning voor jouw inzet om groente-, fruit-, tuinafval en etensresten (GFT+E) te scheiden. Ook andere milieustraten in West-Brabant doen mee aan de compostactie, zoals in Oud-Gastel, Bergen op Zoom, Woensdrecht en Ossendrecht. Kun je zaterdag niet langskomen? Het hele jaar door kun je gratis compost afhalen op de Zeeuwse milieustraten. Neem gewoon zelf iets mee om het in te vervoeren, zoals een emmer, bak of zak.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief