Afbeelding
Foto: Politie.nl

Drugsdealers aangehouden na inval in woning in Poortvliet

Door: Michel Claessens Algemeen

POORTVLIET - De politie heeft twee verdachten aangehouden na een huiszoeking bij een woning aan het Kerkplein in Poortvliet. De actie volgde nadat er vanuit de buurt meerdere meldingen van overlast bij de politie binnenkwamen.

Er zijn de afgelopen maanden bij de politie meerdere meldingen binnen gekomen van overlast en het vermoeden dat er in drugs gedeald werd vanuit een woning aan het Kerkplein. Deze signalen waren genoeg om een onderzoek te starten. Het vermoeden bestond dat er vanuit de woning werd gedeald. 

Op 22 maart om 16.00 uur zijn agenten de woning binnen gegaan. “Dat was nog niet zo makkelijk want ondanks het feit dat er twee mensen in de woning waren deed men niet open. Uiteindelijk werd op een later moment de deur wel geopend en konden de agenten naar binnen. Het was al snel duidelijk dat er vanuit de woning gedeald werd. Er lagen zakjes hennep, zakjes harddrugs, pillen, brokjes drugs en op verschillende plaatsen contact geld. Verder lagen er nog blokken hasj en grotere zak hennep. Alles is in beslag genomen”, laat de politie weten.

De bewoonster en een 24-jarige man uit Poortvliet, die in de woning was, zijn aangehouden.  Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief