Afbeelding
Foto: Google Maps

N286 tussen Smerdiek en Stavenisse langer dicht vanwege geknapte waterleiding

Door: Michel Claessens Algemeen

SINT-MAARTENSDIJK - De N286 tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse blijft langer dicht vanwege een geknapte waterleiding. De weg was dicht vanwege werkzaamheden die vandaag worden afgerond. Naar verwachting is de weg vanaf 30 april weer open.

De N286 tussen Sint-Maartensdijk en Stavenisse is sinds 15 april afgesloten vanwege werkzaamheden. De waterdoorgang onder de provinciale weg moest worden vervangen om verzakkingen aan het wegdek te voorkomen. Deze werkzaamheden worden vandaag, zoals gepland, afgerond. Toch zal de weg langer afgesloten blijven in verband met een kapotte waterleiding. 

Het verkeer wordt omgeleid via Sint-Annaland met gele borden. Via X laat de provincie weten dat de weg vermoedelijk pas weer op 30 april open kan. Tijdens de afsluiting wordt het verkeer omgeleid via de Oudelandsedijk, Anna Vosdijk, Zoetwaterweg, Stoofweg, Langeweg en de Bram Groeneweg. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen het werkvak wel passeren. Voor auto’s wordt de omleiding aangegeven met gele borden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief