Afbeelding
Foto: Politie

Politie zoekt de eigenaren van bijna tweehonderd sieraden en horloges

Door: Michel Claessens Algemeen

ZEELAND - De politie is op zoek naar de eigenaren van bijna tweehonderd sieraden en horloges. Deze spullen zijn begin april in beslag genomen bij de arrestatie van een 58-jarige man die wordt verdacht van meerdere inbraken in Zeeland.

De 58-jarige verdachte werd op 3 april gearresteerd in Utrecht. De man werd door de Zeeuwse politie gezocht voor een aantal woninginbraken die hij zou hebben gepleegd in Goes. Hij is ook een verdachte bij andere inbraken in Zeeland, waaronder ook inbraken gepleegd in Biervliet en Serooskerke. Mogelijk heeft hij in de periode januari 2023 tot maart 2024 ook op meer plekken ingebroken.

Bij zijn aanhouding werden bijna tweehonderd sieraden en horloges in beslag genomen. De politie vermoedt dat deze afkomstig zijn van inbraken in Zeeland en elders in Nederland. De politie zoekt de eigenaren en heeft daarom op hun website foto’s gedeeld van de gestolen spullen. Mensen die hun eigendom op de foto’s herkennen, worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam in Zeeland.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief