Afbeelding

Cuisine d’Oc keukens bestaat 10 jaar

Door: Mariëlle Joosse Bedrijvig Nieuws

SINT-PHILIPSLAND - Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september viert Cuisine d’Oc keukens haar 10e verjaardag. Het worden 2 dagen die bol staan van leuke activiteiten voor jong en oud. Op het parkeerterrein komt een tent, een frietkar, een ijscokar en een springkussen voor de kids.

Het pand aan de Industrieweg 4 ziet er aan de buitenkant in een eerste oogopslag niet direct uit als een keukenshowroom. Maar de schijn bedriegt, want als de klanten binnen stappen zijn ze vaak direct verrast, zeggen Henk en Nellie Geluk.
Achter die grijze wanden van de loods, verschuilt zich nl. een sfeervolle en huiselijke showroom.
“Wij horen dat heel vaak van onze klanten, die daarnaast ook de persoonlijke benadering zeer kunnen waarderen” vertelt Henk.
Naast een aantal prachtige keukens, is in de showroom ook een uitgebreide collectie te zien van keukenfronten, moderne apparatuur en werkbladen van composiet, graniet, en top-laminaat.

Het is geen grote showroom, maar over iedere keuken die er staat is heel goed nagedacht. En Cuisine d’Oc Keukens kan dan ook àlles leveren om je droomkeuken waar te maken. Henk is al meer dan 30 jaar in de keukenbranche werkzaam, en kent het vak door en door.

Naast compleet nieuwe keukens blijft het bedrijf ook nog steeds keukens renoveren, ooit de start van het bedrijf. Een heel andere tak van sport in de keukens, maar wel dankbaar werk. Klanten zien hun bestaande keuken als nieuw worden, voor een vriendelijke prijs.
In samenwerking met Geluk Onderhoud doet Cuisine d’Oc ook projecten. Voor Roompot Vakantieparken zijn honderden nieuwe keukens geplaatst bij volledige renovatie van de vakantiewoningen.

Behalve keukens, hebben Henk en Nellie ook een importbedrijf van wijnen, en een webshop Vin d’Oc Puur Natuur met natuurlijke producten die goed zijn voor huid, haar en huis.

“We zijn blij en dankbaar hoe het bedrijf in 10 jaar gegroeid is tot wat het nu is, en hopen nog even door te gaan” besluiten Henk en Nellie.

Cuisine d´Oc
Industrieweg 4a
4675 RA Sint PhilipslandBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief