Hier wordt druk gerepeteerd onder toezicht van regisseur Eric van Hees.
Hier wordt druk gerepeteerd onder toezicht van regisseur Eric van Hees. Foto: Petra Zeeman

Toneelvereniging Sint Joseph speelt hilarische komedie in De Vossenkuil

Cultuur

OUD-VOSSEMEER - In het dorpshuis De Vossenkuil wordt op zaterdag 13 en 20 januari weer een toneelstuk opgevoerd door Toneelvereniging Sint Joseph. De voorstelling, getiteld ‘Gevangen in het net’, belooft een komedie te zijn die het publiek vermaakt.

Het toneelstuk speelt zich symbolisch af op twee locaties in Amsterdam, en dit alles op één podium. Na de kerst hebben de vrijwilligers hard gewerkt aan het decor. Momenteel wordt er intensief gewerkt aan het beheersen van alle aspecten van het acteren in een komedie. Volgens regisseur Eric van Hees heeft het perfectioneren van de timing veel oefentijd gevergd voor de acteurs.

In de komedie staat het verhaal van John Smit centraal. John is een taxichauffeur uit Amsterdam die met twee verschillende mensen getrouwd is. Als de kinderen van beide huwelijken onbedoeld Johns geheime situatie dreigen te onthullen, wordt het allemaal heel ingewikkeld voor John. Hoe gaat hij deze situatie weer onder controle krijgen?

Kaarten en livemuziek

Voor de voorstelling op zaterdag 13 januari zijn er nog kaarten beschikbaar, maar de voorstelling op 20 januari is al uitverkocht. De voorstelling begint om 19.30 uur in dorpshuis De Vossenkuil. Kaarten zijn verkrijgbaar via toneelstjoseph@zeelandnet.nl of bij Eric van Hees (0166-672375) of Maddie Geuze (0166-672667). Na afloop van beide voorstellingen kunnen bezoekers genieten van livemuziek.

Op zaterdag 13 januari om 14.00 uur staat er ook een speciale voorstelling gepland voor de regionale ouderenverenigingen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief