De Sint en pieten komen binnen in 't MuziekLokaal.
De Sint en pieten komen binnen in 't MuziekLokaal. Foto: Rien Burgers
FOTOALBUM

Gezellige en muzikale Sinterklaasconcert met Concordia

Door: Redactie Ingezonden

THOLEN - Afgelopen zaterdag verwelkomde Muziekvereniging Concordia Sinterklaas en zijn vrolijke pieten voor het jaarlijkse Sinterklaasconcert in hun eigen muziekgebouw. De zaal stond vol en jong en oud genoten van het gezellige en muzikale feest.

De opleidingsorkesten onder leiding van Jurgen Dijksma en kinderkoor EigenWijs brachten bekende Sinterklaasliedjes ten gehore, met een verrassende swing. Het enthousiaste publiek, inclusief pieten, danste mee op de vrolijke tonen. De blokfluitleerlingen speelden samen met blokfluitjuf Meriam een mooi lied voor Sinterklaas.

De tekst gaat verder onder de foto.


De opleidingsorkesten o.l.v. Jurgen Dijksma - Rien Burgers

Muziekconcours

Er ontstond even een misverstand toen Sinterklaas dacht dat er een muziekconcours was. Tot hun teleurstelling moest Meriam hen vertellen dat het concours al een week eerder had plaatsgevonden. Sint en zijn pieten waren een beetje in mineur. Gelukkig werd snel het grote Sinterklaasliedjes concours georganiseerd.

De tekst gaat verder onder de foto.


Er werd volop gedanst tijdens het Sintconcert - Rien Burgers

Geslaagde middag

Het resultaat was verbluffend: allemaal 8’en en 9’ens op zuiverheid, zangkwaliteit en het pepernotengehalte. Na een uur vol muziek en gezelligheid vertrok Sinterklaas met zijn pieten om cadeautjes te bezorgen. Het was een geslaagde middag. Tot volgend jaar, Sinterklaasje!


Muziekpiet overhandigt het juryrapport aan dirigent Jurgen - Rien BurgersBlijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief