Op zaterdag 23 december volop gezelligheid op het plein bij Huys van Roosevelt.
Op zaterdag 23 december volop gezelligheid op het plein bij Huys van Roosevelt. Foto: Stavoord6

Oud-Vossemeer loopt warm voor allereerste Santarun

Door: Redactie Ingezonden

OUD-VOSSEMEER - Aanstaande zaterdag organiseert Stichting StaVoord6 de eerste editie van de Santarun. Deze editie vindt plaats in Oud-Vossemeer. De start en finish zijn voorzien op het plein aan de Raadhuisstraat.

Popkoor Voix zal deze eerste Santarun muzikaal openen. Om de wandelaars hun spieren soepel te maken zullen voor de start de leden van het dansgezelschap met Juf Roos de warming-up verzorgen. Om 16.00 uur zal het startsein voor de feestelijke wandeling worden gegeven. De kerstmannen gaan dan een route afleggen van zo’n 3 kilometer door het dorp. Onderweg zullen de deelnemers worden voorzien van warme drank en kerstlekkernijen.

Op de foto met de kerstman

Op het plein zal DJ Jhonny Goldsworth de Après-Santaparty voor zijn rekening nemen. Huys van Roosevelt zorgt voor de drankjes en er worden diverse winterse lekkernijen geserveerd. Natuurlijk mag de kerstman niet ontbreken en zullen alle deelnemers samen met hem op de foto worden gezet. De PJZ Tholen Sint-Philipsland is eveneens aanwezig met verlichte en versierde tractoren. De organisatie laat weten dat meer dan 150 deelnemers zich al hebben ingeschreven.

Inschrijven

Voor degenen die deze unieke kans niet willen missen, is inschrijven nog mogelijk zolang de voorraad kerstmannenpakken strekt. Deelname is voor jong en oud. Het gaat niet om snelheid maar om het plezier. Aanmelden kan via deze link.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief