Afbeelding
Foto: PJZ Toneel

Een dolle beestenboel in Haestinge van Sint-Maartensdijk

Door: Redactie Ingezonden

SINT-MAARTENSDIJK - Op 2 en 3 februari is er een toneelvoorstelling met het thema ‘Dolle Beestenboel’ in Haestinge te Sint-Maartensdijk. Dit wordt georganiseerd door toneelvereniging PJZ. De klucht, geschreven door Henk Roede, wordt geleid door Leonie Kooijman-Potappel en Hans Akkermans.

In de dierentuin moet een nieuw apenverblijf worden gebouwd. Directrice van Doorn (Iris Goense) ziet dit als een kans om de koning uit te nodigen voor de feestelijke opening. Linda (Judith van der Werff), de secretaresse, is hier erg blij mee. Of dit een slimme zet is met klusjesman Gerrit (Ard van Leijsen) valt nog te bezien.

Voordat de koning kan komen, moet de Rijksvoorlichtingsdienst (Remy Donken) eerst inspecteren. Gelukkig heeft de dierentuin een zeer bekwame dierenarts Heutma (Sanne van Riet), dierenverzorger Karel (Marinko Gaakeer) en kassière Rudy (Sarina Theunissen), zonder wie er niets wordt verdiend in de dierentuin.

Voorstellingen

Wil je weten of de koning langskomt voor de opening van het apenverblijf? Kom dan op vrijdag 2 februari om 20.00 uur óf zaterdagmiddag 3 februari om 13.30 uur naar Haestinge te Sint-Maartensdijk. Er zijn nog kaarten beschikbaar. De voorstelling van zaterdagavond 20.00 uur is al uitverkocht. Kaarten kunnen worden gereserveerd via e-mail (toneelpjz@hotmail.com) of bij Kapsalon ‘t Kniphofje (06-14284626). Er zijn ook kaarten verkrijgbaar aan de deur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief