Afbeelding
Foto ter illustratie: Wesley van der Linde

Wandeling van 3 kilometer langs kraampjes in Sint-Annaland

Door: Olaf Knook Sport en vereniging

SINT-ANNALAND - Wil je in de winter graag wandelen, maar doe je dit liever niet alleen? De werkgroep ‘Lekker in je vel in de gemeente Tholen’ heeft een oplossing. Op donderdagavond 1 februari organiseert de werkgroep een winterloop van 3 kilometer door Sint-Annaland. Langs de route staan kraampjes van verenigingen of ondernemers.

De winterloop wordt georganiseerd door de werkgroep ‘Lekker in je vel in de gemeente Tholen’ en maakt deel uit van het Thools preventieakkoord. Tijdens de 3 kilometer lange wandelroute kom je langs allerlei kraampjes met activiteiten of informatie van verenigingen en organisaties. Voorafgaand aan de wandeling krijg je een tasje dat je kunt vullen met goodies die je tijdens de wandeling ontvangt.

Hapje en drankje

Na de wandeling wordt er gezorgd voor een hapje en een warm drankje bij de vuurkorf op het schoolplein. Voor kinderen onder de 12 jaar wordt geadviseerd om met een volwassene mee te lopen. De winterwandeling begint om 18.30 uur vanuit de Brede School (Schoolstraat 34) en eindigt om 20.30 uur. Deelname aan de winterloop is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht en kan via de website van Jij op Tholen.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief