Christelijk Sint Annalands Mannenkoor DEV.
Christelijk Sint Annalands Mannenkoor DEV. Foto: devsintannaland.nl

Mannenkoor DEV organiseert meerdere concerten voor 25-jarig bestaan

Door: Redactie Sport en vereniging

SINT-ANNALAND - Het Christelijk Sint-Annalands Mannenkoor DEV bestaat dit jaar 25 jaar. Het mannenkoor wil dit bijzondere jubileumjaar opluisteren met een aantal concerten, te beginnen in Goes.

Het mannenkoor DEV viert op 6 april onder leiding van Jan Luteijn samen met het Groot Nederlands Johannes de Heer koor (550 koorleden) onder leiding van Wilbert Magré haar 25-jarig bestaan met een concert in de Grote Magdalenakerk te Goes. De muzikale begeleiding op het kerkorgel wordt verzorgd door Leen Heijboer en Jan Rozendaal. Trompettist Frank Zuidijk zal ook zijn medewerking verlenen aan het concert. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Johannes de Heer Koor of door een e-mail te sturen naar secretaris.chr.mannenkoor.dev@gmail.com.

Later dit jaar, op 12 oktober, hoopt het koor haar jubileumconcert te organiseren samen met het koor Gouden Stem onder leiding van Martin Mans. Tijdens dit jubileumjaar zijn er nog meer DEV-concerten gepland, verdeeld over alle maanden. Voor meer informatie kun je de concertagenda op de website raadplegen.

Het Christelijk Mannenkoor

“DEV (Anno 1999) is een gezellig Christelijk Mannenkoor met ongeveer 50 leden van alle leeftijden (18+) en is niet verbonden aan één specifieke kerkelijke gezindheid. Onze leden komen vanuit het hele eiland naar onze wekelijkse repetitieavonden op woensdag in Sint Annaland om samen prachtige zangstukken te oefenen. Tijdens de pauzes is er ook gelegenheid om gezellig met elkaar te praten. DEV staat alweer 8 jaar onder de enthousiaste leiding van dirigent Jan Luteijn en wordt begeleid door onze geweldige organist Leen Heijboer.

Nieuwsgierig geworden en is zingen in een Mannenkoor ook iets wat jou aanspreekt kom dan vrijblijvend meezingen of luisteren op één van onze repetitieavonden. Het eerste kwartaal mag je op proef gratis meezingen en oefenen voor ons Jubileumconcert op 12 oktober waarvan je dan vanzelfsprekend ook deel uit maakt. Je hoeft geen notenleer gevolgd te hebben, het zingen; “tot eer van Hem”, gezelligheid en respect jegens elkaar, daar staan wij voor. Wij repeteren iedere week op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de Hervormde Kerk aan de Ring in Sint Annaland. We zien naar je uit.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief