Judo examens bij Kiai

Algemeen

ROOSENDAAL - In de zaal van voetbalvereniging Aliance in Roosendaal waar de vereniging al weer een tijdje actief is deden de kinderen die bij KIAI de trainingen volgen weer hun halfjaarlijkse examens.

Door vooraf hard te trainen hebben de kinderen over het algemeen een zeer goed examen afgelegd en dat resulteerde weer in een slip of band met de daarbij behorende diploma’s. Ook kinderen die nog te kort op judo zitten om examen te kunnen en mogen doen krijgen bij KIAI de kans om een kleine proef af te leggen en deze werden beloond met een Oorkonde. Menno Advokaat die nog maar net op judo zit en daarom nog geen examen mocht doen heeft deze proef afgelegd en bleek het zo goed te doen dat hij naast een oorkonde ook een witte slip heeft gehaald.

Judo kan bij KIAI beoefend worden vanaf 4 jaar. Op die leeftijd worden kinderen speciaal begeleid en wordt bijvoorbeeld de nadruk gelegd op goed leren vallen en de omgang met andere kinderen. De ervaring heeft ook geleerd dat kleine kinderen al veel van de vaak moeilijke judotermen kunnen onthouden. Vanaf 7 à 8 jaar is een kind echt geschikt om alles wat judo inhoudt te kunnen begrijpen.

Geslaagden

Witte band: Ruben Franken, Sami Moutaoukil

1e Gele slip: Chézaro Devente, Athur Loppies

2e Gele slip: Lucas Gorissen, Tim van Iersel, Ceyson van Oevelen-Monteiro

2e Groene slip voor Rayan Bouzalmat

Voor meer informatie kunt u kontact opnemen met 06-13164050 of kokijudogi@live.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief