Afbeelding
Foto: Politie.nl

Minderjarige slachtoffer van straatroof

Door: Redactie Algemeen

VLISSINGEN - Een 17-jarige jongen is woensdagavond 27 maart het slachtoffer geworden van een brute straatroof in Vlissingen. Hoewel hij fysiek ongedeerd bleef, is hij ernstig geschrokken. De politie doet een dringende oproep aan getuigen om zich te melden.

Het incident vond plaats rond 22.20 uur in het park aan de Koudekerkseweg. Het 17-jarige slachtoffer werd daar overmeesterd door meerdere gemaskerde personen gekleed in het zwart. Ze eisten zijn geld en bedreigden hem. Uiteindelijk gaf de jongen zijn bezittingen af voordat de verdachten op de vlucht sloegen richting de Boulevard en de Julianalaan.

De daders worden beschreven als twee tot drie mannen met een geschatte lengte van ongeveer 1.85m. Ze hebben een lang en slank postuur en droegen zwarte kleding met zwarte maskers.

De politie roept getuigen op die mogelijk iets hebben gezien of informatie hebben over de vluchtroute van de verdachten. Personen met camerabeelden waarop de daders mogelijk te zien zijn, worden eveneens verzocht om contact op te nemen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via M. op 0800-7000.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief