Afbeelding
Foto: KOW Molenwiek

Kinderdagverblijf Molenwiek in Oost-Souburg geopend

Door: Redactie Algemeen

OOST-SOUBURG - Woensdagochtend was het groot feest bij het nieuwe kinderdagverblijf Molenwiek in Oost-Souburg. Vlissingse burgemeester Van den Tillaar heeft toen samen met de kinderen het nieuwe kinderdagverblijf van Kinderopvang Walcheren officieel geopend.

Na een korte speech van directeur-bestuurder Annemiek Koppejan, knipte de burgemeester samen met twee peuters een lint door. Daarna mochten de kinderen creatief aan de slag: er stonden 6 grote kartonnen molens klaar om te beschilderen. Het nieuwe kinderdagverblijf heet Molenwiek, omdat het gevestigd is aan de Molenweg. Het molen-thema kwam daarom op verschillende manieren terug tijdens de opening.

Na ruim een jaar verbouwen, is het prachtige nieuwe kinderdagverblijf eindelijk klaar voor gebruik. Het ziet er prachtig uit. In totaal heeft Molenwiek vijf groepen, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ontdekken. De ruimtes zijn licht en ingericht volgens het nieuwe interieurbeleid van Kinderopvang Walcheren: met zachte kleuren, natuurlijke en duurzame materialen en leeftijdsgericht speelmateriaal.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief