Afbeelding
Foto: de Piek

Q Ball presents: Pride Night in de Piek

Door: Joep Bremmers Algemeen

VLISSINGEN - Zaterdag 11 mei is het Pride Night in poppodium de Piek in de Hellebardierstraat. Hoofdact is het Zeeuwse Designer Violence, twee eigenzinnige jonge vrouwen met synthesizers, bonkende beats en emotionele zang.

Designer Violence staat voor wilde synthesizers, pompende beats en emotionele zang van twee vrouwen die in je gezicht schreeuwen. Gevormd uit een gedeelde passie voor alles wat rauw, dansbaar en underground is, slaagt de queer art punkband Designer Violence erin om elke locatie waar ze spelen te transformeren in een zweterige underground nachtclub, waar de zon nooit opkomt en de bassen iets te luid zijn.

Tovernicht en Toverneef
Maak ook kennis met het eclectische make-up duo Tovernicht en Toverteef, genaamd de Tovertrutten. Zij zijn gespecialiseerd in futuristische gendertranscendente make-up, waarbij toestemming, comfort en verkenning voorop staan. Als je geïnteresseerd bent in make-up, aarzel dan niet om hallo te zeggen. Ben jij, of ken jij, iemand die het leuk zou vinden om op het podium te stralen tijdens de opendrag performance? Van beginner tot ervaren drag queen/king, iedereen is welkom. Meld je aan via de website van de Piek: www.depiek.nl.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief