Hoofdingang Burgerij
Hoofdingang Burgerij Foto: W. Meulmeester

Lunchmenu De Burgerij woensdag 12 oktober

woensdag 12 oktober 2022 11:45

Op woensdag 12 oktober verzorgt de Keukenbrigade van De Burgerij weer een heerlijke lunch van 11.45 tot 13.15 uur (zaal open 11.30 uur), van Hogendorpweg 58A, Vlissingen. Menu: Soep van de dag (chef’s keuze) - Een broodje met in de Burgerij gerookte boterhamworst en gekarameliseerde ui - Salade - Twee belegde broodjes, kopje koffie of thee - Fruit. Opgeven via wijkcentrumdeburgerij@gmail.com t/m zondag 9 oktober. Afhalen kan ook om 11.45 uur via de hoofdingang van de Burgerij. Indien u wilt afhalen, dit vermelden bij opgave. Aan deze lunch zijn kosten verbonden. Kijk ook eens op onze website www.wijkcentrumdeburgerij.nl

Locatie

  • Wijkcentrum De Burgerij

    Van Hogendorpweg 58a
    4384HA Vlissingen