Afbeelding
Foto: Politie.nl

Politie zoekt getuigen van schietincident: 33-Jarige man raakt gewond

Door: Eveline Jansen Politie

VLISINGEN-  De politie doet onderzoek naar een schietincident waarbij op maandagmorgen een 33-jarige man uit Vlissingen gewond raakte. Daarbij roept ze de hulp in van het publiek. Mensen die tussen 04.45 uur en 05.30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Hogeweg, Jan Vermeerlaan of Bloemenlaan, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. 

Omstreeks 05.30 uur kreeg de politie een melding dat een gewonde man bij een woning had aangebeld en om hulp had gevraagd. Ter plaatse trof de politie inderdaad een gewonde man aan. Het betreft een 33-jarige man uit Vlissingen. Uit onderzoek blijkt dat hij het slachtoffer is geworden van een schietincident. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

De politie heeft direct een onderzoek opgestart, onder andere om te kunnen vaststellen waar het incident precies gebeurd is. Er zijn inmiddels buurtonderzoeksbrieven verspreid. Mensen die tussen 04.45 uur en 05.30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Hogeweg, Jan Vermeerlaan of Bloemenlaan, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.  Ook is de politie op zoek naar getuigen én naar mensen die over camerabeelden beschikken die mogelijk voor het onderzoek van belang kunnen zijn. De politie vraagt mensen met beveiligingscamera’s aan hun woning of deurbellen met camera’s te kijken of er op de beelden tussen 04.30 uur en 06.00 uur mensen of voertuigen te zien zijn. Als dit het geval is wordt verzocht om, ook bij onduidelijke beelden, contact op te nemen met de politie. 

De politie is te bereiken via 0900-8844. Liever anoniem informatie delen? Maak dan gebruik van de meldlijn Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl 

In alle gevallen is het belangrijk dat het zaaknummer 2024-000362 vermeld wordt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief