Rob Boejkens, Hotak'68 6
Rob Boejkens, Hotak'68 6 Foto: Patrick van Loon

Knappe overwinning Hotak’68 2

Algemeen

HOOGERHEIDE - Hotak 2 boekte een knappe overwinning op Arnemuiden 2, 2-8. Hierdoor zijn ze de Zeeuwen tot op één punt genaderd en bezetten de 3e plaats in de 2e Klasse A. Peter van Oevelen en Dennis Overbeeke waren ieder goed voor drie enkelspelzeges en samen ook nog succesvol in het dubbel. Patrick van Loon won in een 5-setter ook nog een wedstrijd en de acht punten waren een feit. 

In de Hoofdklasse A moest team 1 genoegen nemen met een kleine 4-6 zege tegen Flash 1 uit Eindhoven. Doordat koploper TTC Middelburg 1 klop kreeg met 7-3 zijn de Hoogerheidenaren nog in de race om het kampioenschap aangezien ze de koploper op twee punten volgen. Gert Gosselink en Edwin Kommers wonnen beide tweemaal en ook Roald Vos was weer goed voor een punt. Het koppel Edwin/Roald volmaakte de zes punten.

Hotak 3 leed een 7-3 nederlaag tegen nummer 1 van de 3e Klasse A, STV 1 uit Sas van Gent. Roland van den Heuvel was goed voor twee zeges en ook Youri Aarden pakte nog een overwinning mee.

Het 4e leed een kleine nederlaag tegen WITAC’89 1 uit Willemstad, 6-4. Ondanks de nederlaag wordt de 2e plaats in de 5e Klasse B nog immer bezet. Zowel Cees de Leeuw als Kees Overbeeke wonnen tweemaal.

Middenmoter Hotak 5 speelde gelijk tegen Belcrum 12 uit Breda, 5-5. Door deze remise handhaven ze zich in de middenmoot. Kees Adriaanse was wederom goed voor drie punten. De overige twee punten kwamen op naam van Mark Alberti en invalster Anouk Steenbak (geleend van Hotak 6).

In de 7e Klasse B moest Hotak 6 opboksen tegen het sterke Het Markiezaat 11 uit Bergen op Zoom. De 6-4 nederlaag was dan ook absoluut geen schande. Joey Belloni behaalde twee overwinningen en ook debutant Rob Boejkens was eenmaal de gevierde man. Het dubbel Jantine Burgers/ Schoonen en Joey Belloni was goed voor het 4e punt .

Jeugd

Voor het 1e jeugdteam stond er een zware wedstrijd op het programma en wel tegen Belcrum 7 uit Breda. 

Ondanks regelmatig goede tegenstand waren de Bredanaars net een maat te groot getuige de 8-2 uitslag in het voordeel van Belcrum 7. 

Tom van Oers en Thimo van Ingen wonnen beide eenmaal. Tom was bijna goed voor twee overwinningen, maar verloor zijn 1e partij nipt met 3-2 (12-10 in de 5e set).

Ook tafeltennissen

Heb je interesse om te komen tafeltennissen? Jeugd, senior of parasporter, prestatief of recreatief, je bent van harte welkom tijdens één van de Hotak’68-trainingen.

 Als je meer wil weten kan je ons mailen of bellen voor meer informatie. Je mag vier keer gratis meetrainen voordat je beslist of je lid wil worden.

Informatie

Ons emailadres is hotak68@ziggo.nl of je kan contact opnemen met Adriënne Suijkerbuijk. 

Ook kan je onze nieuwe website raadplegen: www.hotak68.nl[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief