Ingang Dorpspunt 't Blickvelt
Ingang Dorpspunt 't Blickvelt Foto: Kevin van Broekhoven

Zomerfair in ‘t Blickvelt

Algemeen

WOENSDRECHT - Op zaterdag 3 juni wordt er weer een zomerfait in ’t Blickvelt in Woensdrecht gehouden. De organisatie van de zomerfair is in h handen van Dorpspunt ‘t Blickvelt en Herwonnen Levenskracht Kringloop. De fair wordt voor de zevende keer georganiseerd.

De eerste zes edities werd de fair in de avond gehouden. Dit keer is gekozen voor een programma overdag. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom in ‘t Blickvelt. De fair duurt tot 16.00 uur. In ‘t Blickvelt zijn diverse ondernemingen onder gebracht. En vooral het Dorpspunt en  HL Kringloop zijn een begrip in de regio. Sinds dit jaar is de Brede Welzijns Instelling zeer betrokken en actief in het Dorpspunt. Zij ondernemen diversen activiteiten om de mensen in en om Woensdrecht iets leuks te bieden. 

Het Dorpspunt heeft heel wat hobbyisten benaderd en een groot deel van hun heeft zich opgegeven om van de zomerfair iets leuks en gezelligs te maken. Er is een diversiteit aan leuke, handige, mooie en lekkere dingen te koop. Van sieraden en 3-D kaarten tot aan cadeauartikelen, spekkoek en thee . Dankzij deze enthousiaste deelnemers zijn er dit jaar welkom-tasjes vol met cadeautjes en kortingsbonnen. Veel van die bonnen kun je dezelfde dag al gebruiken. Alle (volwassen) bezoekers krijgen bij de ingang van het Dorpspunt een tasje.  Ook wordt er een (gratis) loterij georganiseerd met onder meer cadeautjes die door de hobbyisten zijn geschonken.

Kom zeker langs op zaterdag 3 juni tussen 11.00 – 16.00 uur aan de Dorpsstraat in Woensdrecht. De entree is gratis en de koffie staat klaar. Reden genoeg om te komen kijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirian Goorden, tel. 06-81390749 of mail naar miriangoorden@telfort.nl[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief