Afbeelding
Foto: G van Rooij

Volop wandelen in Woensdrecht

Door: Jose Van der Wegen Algemeen

GEMEENTE WOENSDRECHT - Het is vanavond al de laatste avond van de wandeldriedaagse in Hoogerheide en Woensdrecht en onlangs werd ook al vier dagen gewandeld in Ossendrecht. Liefhebbers kunnen echter nog meer wandelen de komende tijd. Want volgende week is in Putte op 14, 15 en 16 juni de avonddriedaagse en in Huijbergen wandelt men van 13 tot en 16 juni tijdens de avond4daagse. 

Voor de avonddriedaagse in Putte geldt dat het vertrek en de aankomst is bij de brandweerkazerne in Putte op woensdag, donderdag en vrijdag. Inschrijven kost 5 euro per persoon en het vertrek is elke avond van de driedaagse tussen 18.30 en 19.30 uur. Per dag zijn er mooie routes uitgezet van zo’n 5 tot 6 kilometer door en om Putte. 

Voor de avond4daagse in Huijbergen geldt dat dus vier dagen gelopen kan worden en wel van dinsdag tot en met vrijdag. In Huijbergen kun je inschrijven voor 1,50 euro per dag op locatie of voorinschrijven voor 5 euro in de bibliotheek van Huijbergen op zondag 11 juni. Kijk voor meer informatie bij dit eerdere artikel over de avond4daagse van Huijbergen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief