Afbeelding
Archieffoto: José van der Wegen

Gratis Moederdagcadeau voor Vrienden van De Bode bij De Broodbakkers

Door: José van der Wegen Algemeen

HOOGERHEIDE - Het is zondag 12 mei Moederdag, een dag om je moeder extra in het zonnetje te zetten en te bedanken voor het feit dat ze er altijd voor je is. Bij De Broodbakkers in Hoogerheide begrijpen ze als geen ander hoe belangrijk het is om je moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom presenteren ze dit jaar een exclusieve Moederdagtaart, speciaal ontworpen om jouw moeder te verwennen als Vriend van de Bode.

Als je dus op zoek bent naar een geslaagd cadeau voor Moederdag, om te laten zien hoeveel je om je moeder geeft, dan ben je bij De Broodbakkers in Hoogerheide aan het juiste adres. Een heerlijke Moederdagtaart is namelijk een geweldig idee! De Broodbakkers heeft meerdere vestigingen, maar sinds mei 2022 is er ook een vestiging in Hoogerheide. Sinds februari 2023 is er bovendien nog een lunchroom bij gekomen. Volgens Ingrid, het gezicht van De Broodbakkers in Hoogerheide, is het brood en banket van De Broodbakkers heel eigen. “Onze desembroden worden gemaakt van 100% bloem, 1,6% zout en 65% water. Om de broden te laten rijzen, worden de broden minstens 15 tot 17 uur gekoeld.” De speciale Moederdagtaart die door De Broodbakkers is gemaakt voor deze actie past prima in die unieke setting.

Actie

Bij Uitgeverij De Bode begrijpen we net als De Broodbakkers als geen ander dat moeders heel belangrijk zijn in het leven, ongeacht de leeftijd van je moeder. Wij willen er samen met jou voor zorgen dat je moeder zich extra bijzonder voelt op deze dag. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode een gratis Moederdagtaart ophalen bij De Broodbakkers in Hoogerheide. Wil jij ook je moeder verrassen met deze heerlijke taart ter waarde van 14,99 euro? Word dan Vriend van de Bode. Je krijgt er niet alleen een lekkere taart voor terug, maar nog veel meer voordelen. Zoals een gratis jaarboek van de gemeente Woensdrecht, korting op leuke uitjes in jouw regio en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen. Geregistreerde vrienden kunnen zich via de website www.vriendenvandebode.nl aanmelden voor de actie. Bij het aanmelden via de site krijgen de Vrienden het ophaaltijdstip door. Registreren voor de actie is als Vriend noodzakelijk, zodat ze bij De Broodbakkers weten dat ze ook een taartje voor jouw moeder mogen maken.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief