Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Zwierend, swingend en in de polonaise door de tent tijdens de Muziekmiddag

Door: José van der Wegen Algemeen

HOOGERHEIDE - Na de Mega Party ging het feest deze zondag gewoon verder op het Brabantse Wal Festival. Deze zondag stond namelijk de Muziekmiddag op het programma met onder meer optredens van Marco de Hollander, Django Wagner, Robert Pater, Mieke, Het Brabantse Wal Orkest, Ron van Hoof, Jan van Brabant en DJ Dave. 

Waar op zaterdag de tent gevuld is met dansende en springende mensen, was op zondag tijdens de Muziekmiddag de tent voorzien van tafels en stoelen voor het overwegend wat oudere publiek. En de tent was dit keer afgeladen vol. Bijna 700 mensen genoten van de muziek en de gezellige sfeer. Af en toe een polonaise of een dansje vooraan bij het podium, de mensen waren er wel voor te porren. Maar ook toen Mieke een rondje door de tent liep, met in haar voetsporen een cameraman van Zuidwest TV voor de live-uitzending van de Muziekmiddag, gingen de voetjes van de vloer en de handen de lucht in. En toen nog iets later de lampjes werden uitgedeeld veranderde de feesttent op de Brabantse Wal helemaal in een zwierende massa, waarbij de kleuren groen, rood en blauw van links naar rechts zwiepten. De Putse zanger Ron van Hoof werd tijdens het Brabantse Wal Festival deze middag nog extra in het zonnetje gezet in verband met zijn 50-jarige jubileum als artiest. En ook voor de andere lokale musici van het Brabantse Wal Orkest werd net zo uitbundig geapplaudisseerd als voor de grote namen op het podium deze middag. Ook Stakke en Stieneke betraden nog even het podium voor ze van het podium werden ‘verwijderd’. Zo werd dag twee van het BWF net zo’n groot feest als dag een en wordt uitgekeken naar de volgende feesten en evenementen, op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 april.

Programma

Tijdens de Hollandse Avond treden onder meer Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, One Two Trio, Belle Perez, Partyfriex, Wesly Bronkhorst, Marco de Hollander, Jettie Palletti, Rene Schuurmans en Delano op. Op Koningsdag 27 april zijn er ook diverse activiteiten. Allereerst is er de Kindermiddag met Kidspop, Samson & Marie, een Meet & Greet met Bing en Simsalasaartje met meester Frans komen ook langs. Verder kunnen kinderen schminken, trommelen of op de springkussens spelen. Op 28 april zijn bovendien de Highland Games en de Fokker Slag om Woensdrecht op en om het evenemententerrein.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief