Afbeelding
Foto: Humphrey Hekhuizen

Brabantse Wal Festival sluit af met drukbezochte kindermiddag en gratis Poprockavond

Door: José van der Wegen Algemeen

HOOGERHEIDE - Het Brabantse Wal Festival is aan de laatste uren van de editie van dit jaar bezig. Hoewel er morgen nog de Highland Games en de Fokker Slag om Woensdrecht plaatsvinden op en om het evenemententerrein aan de Scheldeweg, is de tent dan gesloten. Vandaag is de laatste dag dat jong en oud kan genieten van de tent en dat werd en wordt ook gedaan met de Kindermiddag en vanavond nog de gratis Poprockavond. 

Het evenemententerrein bruiste vanmiddag van het leven. Ouders en kinderen, heel veel kinderen, vermaakten zich opperbest op het veld en in de tent. Een Meet & Greet met Samson en Marie of op de foto met Bing, trommelen alsof je leven ervan afhangt of gewoon rustig op je beurt wachten in de lange rij om geschminkt te worden. Het was dan weliswaar even lang wachten, maar de prachtig geschminkte snoetjes van de kinderen maakten het helemaal goed. Dat men af en toe moest wachten, was geen wonder, want het was ook gewoon erg druk op het terrein, zowel binnen als buiten de tent. De kinderen genoten van de optredens van Kidspop en vooral van Meester Frans en SimsalaSaartje. Luidkeels zongen ze mee met de liedjes van Meester Frans en zijn Saartje. De kindermiddag was daarmee een uiterst succesvolle dag, waarbij de kinderen misschien zelfs wel even het idee kregen een echt festival voor zichzelf te krijgen. 

Rond de klok van 17.00 uur was het voor de kinderen echter wel ver gedaan en werd het tijd voor het wat oudere publiek om te genieten van diverse pop- en rockbandjes op de gratis Poprockavond. De bands On Cue, Bunker, Mad Men Band, The Piano House en Nobody Asked treden deze avond op. Tot 1.00 uur tenminste en dan zit het Brabantse Wal Festival 2024 er weer op. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief