OSSENDRECHT - In mei legt elk vogeltje een ei, maar dit vogeltje in het houthok van de familie Zandee uit Ossendrecht besloot dat al in april te doen.
OSSENDRECHT - In mei legt elk vogeltje een ei, maar dit vogeltje in het houthok van de familie Zandee uit Ossendrecht besloot dat al in april te doen. Foto: Familie Zandee

Lezersfoto van de week: een passend begin van de maand

Door: José van der Wegen Algemeen

OSSENDRECHT - De ontspanningspagina is sinds dit jaar terug in de Woensdrechtse Bode. Daarbij is er ook speciale aandacht voor de Lezersfoto van de Week. Uiteraard hebben we daar ook jullie hulp voor nodig, want zonder foto’s van onze lezers geen Lezersfoto van de Week. Deze week plaatsten we de foto van de familie Zandee.

De familie Zandee uit Ossendrecht meldde sinds enkele dagen een logee in het houthok te hebben. “Achter in de tuin in het houthok zagen we dit vogeltje broeden. Toen hebben we er een foto van gemaakt.” In mei legt elk vogeltje een ei, maar dit vogeltje in het houthok besloot dat dus al in april te doen.

Heb jij ook een mooie foto die een plekje in de krant verdient? Een vrolijke foto van je (klein)kinderen of huisdier? Een foto van de prachtige natuur op de Brabantse Wal? Of juist een stoere foto waarop je actief bezig bent? Mail deze foto (het liefste in liggende modus) dan naar redactie@uitgeverijdebode.nl onder vermelding van ‘Lezersfoto’ en met je naam, omschrijving van de foto en de locatie waar de foto is gemaakt. En wie weet zie jij jouw foto straks terug in de krant en online als Lezersfoto van de Week!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief