Overhandiging tafel door Kees Overbeeke aan voorzitter Roland van den Heuvel
Overhandiging tafel door Kees Overbeeke aan voorzitter Roland van den Heuvel Foto: Patrick van Loon

Hotak’68 start competitie op nieuwe tafels

Sport en vereniging

HOOGERHEIDE - Tafeltennisvereniging Hotak’68, spelend in MFC Kloosterhof in Hoogerheide, start de voorjaarcompetitie op nieuwe tafels. Dankzij twee sponsoren heeft Hotak’68 de beschikking over vijf gloednieuwe tafels. 

Dankzij sponsoren heeft de vereniging vijf nieuwe tafels ontvangen, waaronder twee para-tafels voor de mindervalide tafeltennissers en drie gewone tafels. Tijdens de clubkampioenschappen van zaterdag 14 januari werden de tafels overhandigd namens de vertegenwoordigers van de sponsoren en tevens Hotak-leden. Voorzitter Roland van den Heuvel en Roald Vos namen de tafels in ontvangst. De vereniging is de sponsoren heel erg dankbaar dat ze dit mogelijk hebben gemaakt voor Hotak’68.

Voorjaarscompetitie

Deze week gaat de voorjaarscompetitie van start. Het eerste team komt uit in de landelijke Hoofdklasse en speelt in geheel Brabant. De overige vijf seniorenteams spelen in de afdeling Zuidwest. De jeugd komt uit in de 4e klasse junioren van de afdeling ZuidWest. Alle wedstrijden en uitslagen zijn de vinden via de site www.hotak68.nl onder de rubriek competitie NTTB Nas. Tijdens de thuiswedstrijden, op vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagmiddag 14.00 uur, zijn toeschouwers van harte welkom om de Hotakkers aan te moedigen.

Informatie

Heb je zin om te komen tafeltennissen? Jeugd, senior of parasporter, prestatief of recreatief, je bent van harte welkom tijdens één van de Hotak’68-trainingen. 

Als je meer wil weten kan je mailen of bellen voor meer informatie. Je mag vier keer gratis meetrainen voordat je beslist of je lid wil worden. 

Het emailadres is hotak68@ziggo.nl of je kan contact opnemen met Adriënne Suijkerbuijk.

Ook kan je de website raadplegen: www.hotak68.nl.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief