Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout

Horeca Zundert opent zaterdag haar deuren

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT - In navolging van andere gemeenten gaat ook de horeca in Zundert komende zaterdag open. Dit statement volgt naar aanleiding van signalen in de media dat de horeca nog gesloten blijft vanwege de coronacrisis.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Zundert en Rijsbergen en de Gemeente Zundert hebben gezamenlijk afspraken gemaakt over het verantwoord open gaan van de horecagelegenheden als statement. Mits dit veilig gebeurt, geeft de Gemeente Zundert geen handhavingsprioriteit aan dit statement. De Gemeente Zundert handhaaft wel bij eventuele excessen.

De horeca opent de deuren van 09.00 uur tot 17.00 uur, tenzij in de persconferentie van vanavond een andere sluitingstijd voor niet-essentiële detailhandel wordt gecommuniceerd. De verwachting is dat winkeliers morgen op afspraak open mogen. Mocht in de persconferentie aangekondigd worden dat winkels dicht blijven, dan sluiten de ondernemersverenigingen van de gemeente Zundert aan bij het statement en de gemaakte afspraken. Een vertegenwoordiging van de ondernemersverenigingen was ook aanwezig bij het gezamenlijk gesprek vandaag.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief