Traditiegetrouw vindt tijdens de Aardbeienfeesten de presentatie plaats van de maquettes van de corsowagens die meedoen aan de komende editie van Corso Zundert.
Traditiegetrouw vindt tijdens de Aardbeienfeesten de presentatie plaats van de maquettes van de corsowagens die meedoen aan de komende editie van Corso Zundert. Foto: Charles van Campenhout

Maquettetentoonstelling als voorproefje op Corso Zundert 2023

Door: Addo Sprangers Algemeen

ZUNDERT - Tijdens de Aardbeienfeesten op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni worden traditiegetrouw de ontwerpen van het komende Corso Zundert gepresenteerd.

De maquettes worden dan tentoongesteld in café-zaal Het Wapen van Zundert aan de Katerstraat 12 in Zundert. De maquettetentoonstelling is geopend op zaterdag van 13.30 uur tot 21.00 uur en op zondag van 10.00 uur tot 20.00 uur. De optochtcommissie maakt er zaterdag om 19.30 uur de volgorde van de wagens bekend zoals die zondag 3 september door de Zundertse straten rijden. In Het Wapen van Zundert is eveneens de expositie van Fotoclub Zundert te bekijken: zaterdag vanaf 13.30 uur en zondag vanaf 10.00 uur.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief