Afbeelding
Foto: Yvonne van der Meulen

Vrienden van de Bode genieten als eerste van het Kerstcircus

Door: Yvonne Vermeulen Algemeen

ETTEN-LEUR - De tent van het Kerstcircus in het Brabantpark liep vanmiddag vol voor de allereerste voorstelling van dit jaar. Deze voorstelling was speciaal voor Vrienden van de Bode en Vrienden van Breda Vandaag. Vrienden die de kaartjes aangevraagd hebben kregen twee tickets voor de magische show cadeau. 

De tent vulde zich rond drie uur met zo’n zeshonderd vrienden. “De voorstelling van dit jaar bevat een aaneenschakeling van hoogtepunten, dit keer letterlijk en figuurlijk. Meerdere acts spelen zich namelijk af op duizelingwekkende hoogte”, vertelt Kevin van Geet. Het Duo Delporte uit Frankrijk komt naar het circus met een grote, ronddraaiende constructie van zo’n 10 meter hoog waarop – zonder zekering – huiveringwekkende stunts worden uitgehaald. Clown Marco Mariani maakt dit jaar zijn rentree. Bij de 6e editie was hij de absolute publiekslieveling en de organisatie is trots deze allround-entertainer weer gestrikt te hebben. “Afgewisseld door jongleurs, krachtacrobaten en optredens met huisdieren, vormt hij de rode draad door de show. Sfeer en beleving worden niet alleen gecreëerd door het 6-mans circusorkest, ook een heus showballet zal zorgen voor een spetterende opening, inleiding en verbinding van diverse acts. Vier charmante showgirls betoveren jong en oud met verenkostuums, glitterpakjes en bijzondere choreografieën”, aldus Van Geet. 

De hele kerstvakantie kun je nog naar het Kerstcircus en ook volgend jaar is Van Geet van plan om terug te komen naar het Brabantpark. 

Wil je volgend jaar ook gebruik maak van mooie acties? Word dan Vriend van de Bode

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief