Afbeelding
Foto: Google Maps

Doe mee met de FotoPuzzel Wandeltocht Ons Genoegen

Algemeen

ZUNDERT - KBV Ons Genoegen organiseert ook dit jaar weer een FotoPuzzel Wandeltocht. Er is ieder jaar veel belangstelling voor de wandeltocht en de deelnemers zijn altijd weer positief. De tocht voert weer langs de mooie bos- en buitengebieden van Zundert en gaat gedeeltelijk over gebieden waar normaal niet gewandeld mag worden. De eigenaren van de grond hebben toestemming gegeven om hier tijdelijk te mogen wandelen, zolang de FotoPuzzel Wandeltocht duurt.

“We hebben ook dit jaar weer twee wandeltochten uitgezet”, laat de organisatie weten. “Een van 9 kilometer met 12 foto’s, en een van 14 kilometer met 20 foto’s. Er zijn weer 1 (9 kilometer tocht) of 2 rustplaatsen (14 kilometer tocht), waar u gratis een consumptie ontvangt. De tocht kan ook verspreid over meerdere dagen gewandeld worden. Ook kinderen vinden de tocht en het opzoeken van de foto’s heel leuk. De tocht begint en eindigt bij De Moerse Bossen aan de Rucphenseweg. Bij terugkomst van de wandeltocht ontvangt u daar gratis een kopje soep van het huis.”

Kaarten met de routebeschrijving, de fotolijst, de formulieren en de consumptiebonnen voor de rustplaatsen zijn verkrijgbaar bij Restaurant De Moerse bossen, Rucphenseweg 30 in Zundert (tel. 076-5977979). Open: zondag van 10.00-23.00 uur, woensdag t/m zaterdag van 11.30-23.00 uur. Gesloten op maandagen, dinsdagen (ook met Kerst/Oud & Nieuw) en 8 t/m 19 januari. “Graag verzoeken wij u, om bij inschrijving, contant te betalen bij de Moerse Bossen. De vergoeding is namelijk voor onze kruisboogvereniging, waarmee wij in staat zijn om onze schietaccommodatie in stand te houden en om jeugdleden te ondersteunen.”

De FotoPuzzel Wandeltocht startte vrijdag 15 december en kan gelopen worden tot en met 31 maart 2024. “Onze sponsoren hebben weer een mooi aantal prijzen beschikbaar gesteld; de formulieren met de volgorde van de foto’s dienen uiterlijk zondag 31 maart 2024 ingeleverd te worden bij De Moerse Bosssen. Als u liever loopt zonder foto’s te zoeken, dan kan dat. Veel deelnemers vinden de tocht gewoon mooi om te wandelen.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief