Afbeelding
Foto: Charles van Campenhout

Ronde van Wernhout met sterk deelnemersveld

Door: Addo Sprangers Algemeen

WERNHOUT - De Ronde van Wernhout staat weer voor de deur. Op Hemelvaartsdag rijden de renners weer door het centrum van Wernhout.

De nieuwelingen gaan om 12.00 uur van start met plaatselijke favorieten Bart Huijbregts en Levi van Dijk. Delano Heeren uit Sint Willebrord is de grote favoriet met al diverse overwinningen dit seizoen. Roemer van Kempen, Mike Tazelaar en Jop v/d Biggelaar zijn de grote uitdagers.

Junioren

De junioren gaan om 13.15 uur van start met 60 km voor de wielen. Zij zullen strijden om de vele premies die de sponsoren beschikbaar hebben gesteld. Sven van Merrienboer uit Wernhout en Rens Schalk uit Etten-Leur zullen moeten strijden om de overwinning met onder meer Bas van Heeswijk en Brent Jongenelen.

Elite en Beloften

De Elite en Beloften renners gaan om 15.00 uur van start op de Wernhoutseweg, waarna de route wordt vervolgd via Tiendpad, Grote Heistraat en Diepstraat. Een parcours dat garant staat voor mooie wielermiddag.

De winnaar van vorig jaar, Bram Kras uit Zwaag (Noord-Holland), wil opnieuw een gooi doen naar de overwinning. Met de Kampioen van Nederland, Tom Vermeer (tweede in 2023), Ricco van Damme, Perry Frijters en de plaatselijke favoriet Robin van Oirschot, zal het een felle strijd worden om de kussen en bloemen van de rondemiss Hilde. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief