Hoeve Vrede Oord, locatie van Vitaal&Lokaal, Moersebaan 8 Klein Zundert
Hoeve Vrede Oord, locatie van Vitaal&Lokaal, Moersebaan 8 Klein Zundert Foto: Hoeve Vrede Oord

Welkom op “Vitaal & Lokaal”.

zondag 9 oktober 2022 10:00

Vitaal & Lokaal,

Een groep enthousiastelingen vanuit de gemeente Zundert  heeft het initiatief genomen om lokaal mensen te informeren, te verbinden op de thema’s gezonde voeding, gezondheid, sociale verbinding, hulp,  voedselproductie, bodem, circulariteit. Vaak weten we binnen de regio niet wat er allemaal aanwezig is of wordt gedaan op deze thema’s buiten de gebaande paden. Het is juist de bedoeling mensen te laten zien dat er veel meer gebeurt en mogelijk is als het over deze thema’s gaat, denk hierbij aan alternatieve therapieën, voedsel productie, voedselruil,  planten met speciale eigenschappen of voedingskwaliteiten, kennis over gezonde voeding e.a.. bijvoorbeeld ontmoetingsplaatsen om samen aan de slag te gaan. Op 9 oktober a.s. wordt op de locatie van de Stichting “Centrum voor Bodem en Gezondheid” en Stichting “Ontmoetingshuis Hoeve Vrede Oord”  Moersebaan 8 te Zundert , tussen 10:00 en 16:00 uur een marktje georganiseerd waar verschillende deelnemers binnen en buiten hun diensten en of producten laten zien. U bent van harte welkom!