Uitreiking van de cheque door Helpt Elkander aan de Wensambulance.
Uitreiking van de cheque door Helpt Elkander aan de Wensambulance. Foto: Buurtschap Helpt Elkander

WensAmbulance Brabant bedankt Zundert

Door: Chantal Dobbe Sport en vereniging

ZUNDERT - Woensdag 17 januari mocht WensAmbulance Brabant een cheque ter waarde van 9.000 euro in ontvangst nemen uit handen van buurtschap Helpt Elkander. Met dit bedrag kunnen zij weer vele laatste wensen in vervulling laten gaan.

‘Ieder mens heeft een laatste wens’, dat is de slogan van WensAmublance Brabant. Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek, begeleid door professionele vrijwilligers. De ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards. Ook kan een familielid met de ambulance mee. Het vervoer met de ambulance is kostenloos voor de aanvrager.
Uiteraard worden er kosten gemaakt om deze ritten te realiseren. Deze worden met name betaald uit sponsoring en donaties.

Buurtschap Helpt Elkander is inmiddels één van de hoofddonateurs. Met de medewerking van Bakkerij Raats, zaal Neefs, De Bolle Buiken, slagerij Verhulst en CLTV Zundert bakken en verkopen de leden van het buurtschap de laatste jaren met oudjaar oliebollen en appelbeignets. Uit de opbrengst hiervan kan deze mooie donatie aan de WensAmbulance Brabant gedaan worden. Maar zonder klanten zijn zij nergens. Daarom namens WensAmbulance Brabant en buurtschap Helpt Elkander: mensen uit Zundert en omstreken, bedankt voor jullie steun en vertrouwen!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief