Afbeelding
Foto: R. Jochems Fotografie

Trekkertrek Achtmaal 2024

Sport en vereniging

ACHTMAAL - Zaterdag 20 en zondag 21 april organiseren de Achtmaalse Pullers hun jaarlijkse trekkertrek weekend.

Op zaterdag gaan we van start met de mega-pulling party met de Pater Moeskroen, de Alpenzusje, Jan Biggel en DJ Willem en DJ Gijs. Vanaf 20:30 uur in de feesttent aan de Achtmaalseweg 143. Zorg dat je er bij bent!

Op zondag gaat de trekkertrek wedstrijd om 10:00 uur van start. Op de 2 wedstrijdbanen zullen de landbouw klasses, jeeps klasse, vrije klasse, schudmesklasse en Hypropullers competitie worden verreden. Na de wedstrijd zal in de feesttent nog volop ambiance zijn met de Coverband Bakkeliet, DJ Willem, DJ Reinout en DJ Tinus.

Ook is er dit jaar genoeg te doen voor de kinderen. Zij kunnen op het luchtkussen, zandbak en iedereen kan een glitter tattoos uitkiezen of geschminkt worden. Gratis entree voor kinderen t/m 12 jaar.

Omstreeks 14:00 uur zullen beide banen worden vrijgemaakt voor de traptractorrace! Op baan 1 gaan de kinderen t/m 4 jaar rijden en op baan 2 de kinderen t/m 9 jaar. Aanmelden kan via de email met vermelding van naam/leeftijd of om 13:45 uur bij de jurywagen. 

Het evenement vindt plaats op het terrein van Groenrecycling Achtmaal aan de Achtmaalseweg 143 in Achtmaal. Beide dagen zijn de kaarten aan de deur te koop. 

Voor meer informatie over ons programma of de deelnemerslijsten kun je kijken op onze Facebookpagina of onze website; www.achtmaalsepullers.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief