Vader en zoon Henk en Heino van Zundert.
Vader en zoon Henk en Heino van Zundert. Foto: Johan Wagenmakers

Bouwbedrijf van Zundert levert al 15 jaar kwaliteit

Bedrijvig Nieuws

BOSSCHENHOOFD - Het bouwbedrijf van vader en zoon Henk en Heino van Zundert bestaat deze maand vijftien jaar. Samen zijn ze goed voor meer dan 70 jaar ervaring in de bouw, wat zich uitbetaald heeft in een grote klantenkring. Bouwbedrijf van Zundert kenmerkt zich door het leveren van goede kwaliteit gecombineerd met het geven van uitstekende service tegen aantrekkelijke prijzen.

DOOR JOHAN WAGENMAKERS

Vanaf zijn vijftiende jaar zit Henk van Zundert (65) al in de bouw. “Bij een klein baasje heb ik het vak geleerd,” vertelt hij. “Net als velen in die tijd ben ik daarna gaan pendelen en heb later nog bij een paar aannemers gewerkt.” Nadat zijn laatste werkgever failliet ging, spoorde zijn zoon Heino (39) hem aan om voor zichzelf te beginnen. “Bij mijn laatste twee werkgevers werkten we al veel samen. We vullen elkaar goed aan en hebben vaak aan een half woord genoeg.”

Klantenkring
Naast het bouwen van nieuwe woonhuizen en bedrijfspanden kan men bij bouwbedrijf van Zundert ook terecht voor kleine of grote verbouwingen, het plaatsen van dakkapellen, veranda’s of elke andere gewenste aanbouw. “We zitten voornamelijk in de particuliere sector en hebben een breed assortiment. Daarnaast werken wij ook in opdracht van verzekeringsmaatschappijen.” Het bouwbedrijf onderscheidt zich door goede kwaliteit, uitstekende service én gunstige tarieven. Daarbij wordt het gehele bouwproces van A tot Z verzorgd. “Wij regelen het complete traject en maken daarbij goede en duidelijke afspraken, zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan zowel qua tijd als budget. In de afgelopen 15 jaar hebben we een grote klantenkring opgebouwd, waarbij werk vaak werk brengt. Zijn we ergens in een straat bezig, dan zien mensen dat en vragen ter plekke of wij bij hun ook niet een klusje kunnen doen,” lachen ze.

Leergierig
Al jarenlang werken Henk en Heino met vaste medewerkers. “We hebben een goede kring om ons heen. De steun van anderen is belangrijk. Alles zoveel mogelijk lokaal houden, waarbij je op elkaar terug kunt vallen.” Na 15 jaar bouwbedrijf van Zundert en meer dan 50 jaar in het vak kan Henk het bouwleven nog steeds niet missen. “Mede door mijn gezondheid doe ik de laatste jaren meer en meer de aansturing en het kantoorwerk. Zolang het kan ga ik nog door. Ik kan moeilijk afstand doen van het wereldje,” laat Henk weten. Heino wil de komende jaren graag verder doorgroeien met het bedrijf. “Mijn beide zoons zijn nu nog erg jong, maar wellicht willen die later er ook in,” hoopt hij. “Wij zijn beiden erg leergierig en blijven graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied. We maken graag iets moois of aparts. Er is niks mooier dan een tevreden klant,” zeggen ze tot slot.

Bouwbedrijf Van Zundert
Margrietstraat 29, 4744 AJ Bosschenhoofd, 0165-321206
info@bouwbedrijfvanzundert.nl
www.bouwbedrijfvanzundert.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief