Cees van Eekelen komt dit jaar met een overheerlijk doosje zeebanket.
Cees van Eekelen komt dit jaar met een overheerlijk doosje zeebanket. Foto: PLUS Van Eekelen

Gratis doosje zeebanket van PLUS Van Eekelen voor Vrienden van de Bode

Door: Addo Sprangers Algemeen

RIJSBERGEN - Het is zondag 12 mei weer tijd om alle moeders te bedanken. Cees van Eekelen, eigenaar van supermarkt PLUS Van Eekelen in Rijsbergen, begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom komt hij dit jaar met een overheerlijk doosje zeebanket om jouw moeder eens flink te verwennen.

Als je op zoek bent naar een speciale manier om je moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft op Moederdag, dan zijn de heerlijke chocoladebonbons van PLUS Van Eekelen een geweldig idee! Bij PLUS Van Eekelen weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om deze speciale dag te vieren. Ter ere van Moederdag heeft de Rijsbergse supermarkt haar assortiment van heerlijke broden en gebak uitgebreid met een speciale toevoeging: een doosje zeebanket waarvan het water je in de mond loopt. Deze zoete traktatie is een verrassend cadeau voor jouw moeder.

Lokaal

Supermarkt PLUS Van Eekelen bestaat bijna 13,5 jaar en is inmiddels niet meer uit Rijsbergen weg te denken. Drijvende kracht achter de PLUS-supermarkt is ondernemer Cees van Eekelen die alweer ruim 36 jaar in het vak zit. De grote en trouwe klantenkring, veelal bestaande uit inwoners van Rijsbergen, weet de winkel goed te vinden. Niet verwonderlijk, want PLUS Van Eekelen werkt heel lokaal. Zij richt zich specifiek op de Rijsbergse bevolking en werkt veel samen met Rijsbergse organisaties en verenigingen. Ook een deel van de verse producten die verkocht worden, wordt lokaal ingekocht. De eigen bakkerijafdeling staat hiernaast garant voor heerlijk brood, lekkere verse broodjes en smaakvolle taarten, vlaaien en gebakjes.

Actie

Bij Uitgeverij De Bode begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is en willen we er voor zorgen dat jouw moeder zich extra bijzonder voelt op deze speciale dag. Daarom mogen al onze Vrienden van de Bode straks een gratis doosje zeebanket ophalen bij PLUS Van Eekelen. Wil jij je moeder hier ook mee verrassen? Word dan Vriend van de Bode. Je krijgt er niet alleen heerlijke chocoladebonbons voor terug, maar ook nog veel meer voordelen. Zoals een gratis jaarboek over de gemeente Zundert en korting op leuke uitjes in jouw regio. Je maakt bovendien kans op mooie prijzen! Vrienden van de Bode kunnen zich tot zondag 5 mei via www.vriendenvandebode.nl online aanmelden zodat Cees van Eekelen weet hoeveel doosjes zeebanket hij klaar moet hebben staan.

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief