Net als vorig jaar kan er in Achtmaal worden meegedaan aan het levend tafelvoetbal.
Net als vorig jaar kan er in Achtmaal worden meegedaan aan het levend tafelvoetbal. Foto: Judith van der Burgh Fotografie

Achtmaal in de startblokken voor Koningsdag

Door: Addo Sprangers Algemeen

ACHTMAAL - Koningsdag komt eraan en ook in Achtmaal wordt dat gevierd met tal van activiteiten. Zaterdag is het voor de kinderen daar om 10.45 verzamelen op ‘t Gouwe Pleintje bij café De Toekomst. Hier vindt om 11.00 uur de start van de activiteiten plaats met een versierde fietsenoptocht door het dorp onder begeleiding van fanfare Sint Martinus. 

Verder zijn er spelletjeskramen en springkussens en is er een tractorhuifkartocht. Uiteraard staat er weer een gezellig terras opgesteld. Om 12.30 uur is het tijd voor de prijsuitreiking van de mooist versierde fietsen en de kleurwedstrijd. Aansluitend vindt een optreden van Triple-S Dance plaats. Om 13.00 uur wordt het startsein gegeven voor The Masked Singer Kids, met The Battle of the Jury. Dan begint ook het levend tafelvoetbal i.s.m. Voetbalschool Wouw. Bij SonSalon kun je terecht voor de mooiste schminkcreaties en glitter tattoos. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een uniek Koningsdag T-shirt te ontwerpen. Met een verrassing wordt het spektakel om 17.00 uur afgesloten. Surf voor meer informatie naar www.facebook.com/8xgaatvoororanje..








Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief