De basketballers vieren de zojuist bekendgemaakte opbrengst van 2195 euro, die later nog naar boven werd bijgesteld tot 2695 euro.
De basketballers vieren de zojuist bekendgemaakte opbrengst van 2195 euro, die later nog naar boven werd bijgesteld tot 2695 euro.

Benefietwedstrijd WBB Giants brengt 2695 euro op voor Hoop voor Hugo

Door: Peter Houtepen Algemeen

BERGEN OP ZOOM - De benefietwedstrijd van de profbasketballers van Heroes Den Bosch tegen het eerste herenteam van WBB Giants is van alle kanten zeer geslaagd. De steun van basketballers en basketbalfans voor de actie Hoop voor Hugo was enorm. De uiteindelijke opbrengst van 2695 euro overtrof alle verwachtingen.

Oude tijden herleefden zaterdag in sporthal Tuinwijk, die getransformeerd was tot een basketbalarena waar de profspelers van Den Bosch het opnamen tegen WBB Giants. Supporters en basketbalfans genoten van een sportieve wedstrijd waar regelmatig schitterende acties te zien waren.

Sfeer

De feestelijke sfeer, ambiance en goede verzorging maakten het geheel tot een topevenement. Er was namelijk meer te beleven dan basketbal, een loterij, dansschool House of Marqueez, DJ Seryljo , speaker Willem, dweilband, gebak en worstenbroodjes maakten het feest compleet.

De opbrengst van de benefietwedstrijd komt voor 100 procent ten goede aan de actie Hoop voor Hugo van de Stichting 'Tot hier en niet verder!', die geld inzamelt om de MS van Hugo te stoppen.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief