Afbeelding
Foto: Screenshot Dumpert

Dashcam legt onverwachte botsing vast en belandt op Dumpert: ‘Debiel!’

Door: Redactie Algemeen

BERGEN OP ZOOM - Op Dumpert is vandaag rond 11.45 uur een video geplaatst van een incident in Bergen op Zoom. De beelden, vastgelegd met een dashcam, tonen hoe een automobilist vol tegen een andere auto aanrijdt.

De video met de titel ‘Ik zet hem in de R’ op Dumpert trekt snel veel bekijks. Op de beelden is Bergen op Zoom duidelijk te herkennen, met name bij de stoplichten op de Van Konijnenburgweg. 

Te zien is hoe de bestuurder van een Seat Ibiza bij de stoplichten staat te wachten. Vermoedelijk beseft hij plotseling dat hij rechtdoor moet in plaats van linksaf te slaan richting de Westersingel. Hij zet zijn auto in achteruit en rijdt nietsvermoedend naar achteren, zonder de bestuurder met de dashcam op te merken, en botst vol tegen de andere auto aan. De filmer uit zijn frustratie: “Fucking debiel!” En daar zijn gebruikers van het Dumpert-platform het mee eens: “Spiegeltje, spiegeltje aan mijn automobiel, wie is de grootste fucking debiel?” en “Gelukkig dat hij een dashcam heeft, zulke nare geintjes worden wel vaker misbruikt bij de verzekering en bewijs dan maar je onschuld in een vermeende ‘kop-staart’ botsing!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief