Afbeelding
Foto: Sanne Brusselaars

Geen wachttijden, wel deskundige zorg bij tandarts- en mondhygiënistenpraktijk BlijGebit

Door: Sanne Brusselaars Advertorial

BERGEN OP ZOOM - Er heerst landelijk een tekort aan tandartsen, maar bij BlijGebit doen ze er alles aan om dit probleem aan te pakken. Onlangs is het team versterkt met een tandarts, naast de reeds aanwezige mondhygiënist. Hierdoor bieden zij nu een uitgebreid scala aan diensten, met een bijzondere focus op preventieve gebitsverzorging, een unieke benadering in de tandheelkundige zorg.

BlijGebit streeft naar een blijvend gezond gebit voor iedereen. Het team zet zich in om elke patiënt de persoonlijke aandacht, rust en zorg te bieden die nodig is. “Wij hanteren een geheel andere aanpak. Ons doel is om iedereen een gezond gebit te bezorgen, met behoud van eigen tanden, door preventieve gebitsverzorging op maat,” vertelt mondhygiënist en eigenaresse Stefanie Verdaasdonk. Praktijkmanager en mede-eigenaresse Daniëlle van de Water-de Bie voegt enthousiast toe: “Wij verwelkomen patiënten van alle leeftijden en richten ons op een diverse doelgroep, van nul- tot honderdjarige en alles daartussenin.” Met de diepgaande expertise van het zevenkoppige team wordt ervoor gezorgd dat het gebit van elke patiënt optimaal wordt onderhouden, en dit op een preventieve wijze. “Bij ons wacht je niet tot er een gaatje is, maar zorgen we ervoor dat het gaatje überhaupt niet ontstaat!”

De recente toevoeging van een tandarts aan het team maakt de zorg nog completer. “Het is geweldig dat we nu ook een tandarts in ons team hebben. Als er specifieke tandheelkundige aandacht nodig is, kunnen we intern doorverwijzen in plaats van de patiënt elders naartoe te sturen. Geen wachttijden, maar direct een deskundige oplossing.”

Bij BlijGebit gaat het niet alleen om de behandeling zelf, maar ook om de ervaring van de patiënt. Met een pedagogisch assistente en een preventie assistente zorgen ze ervoor dat elke patiënt, inclusief jonge kinderen, zich volledig op zijn gemak voelt. “Bij ons geldt: jong geleerd is oud gedaan. We leren zelfs de kleinsten hoe ze hun tanden moeten poetsen, hoe klein het tandje ook is. Het allerbelangrijkste voor ons is dat ieders gebit zo lang mogelijk gezond en sterk blijft!”

BlijGebit
Erasmuslaan 2a, Bergen op Zoom
0164 655 784
www.blijgebit.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief