Afbeelding
Foto: Klaassen Tandprothetiek

Toine Klaassen Tandprothetiek is terug van weggeweest

Door: Sanne Brusselaars Advertorial

BERGEN OP ZOOM - Bergen op Zoom verwelkomt een vertrouwd gezicht terug in de tandprothetiek, maar met een frisse wind. Toine Klaassen, een naam die bekend is in de regio, heeft samen met zijn zoon Sander een nieuwe praktijk geopend aan de Voltastraat 6. Voor Toine is dit niet zomaar een nieuwe start; het is een terugkeer naar zijn passie, nu gedeeld met de volgende generatie.

“We zijn terug van weggeweest, en nu samen met mijn zoon terug in de tandprothetiek!”, vertelt Toine met trots. De keuze voor deze nieuwe locatie is geen toeval. Toine, met zijn jarenlange ervaring als tandprotheticus, wil niet alleen mensen helpen met hun gebitsproblemen, maar ook anderen in het vak opleiden en coachen. Met Sander die in zijn vaders voetsporen treedt als derde generatie ‘Klaassen’ in de tandprothetiek, is de tijd rijp om dit plan te realiseren.

De nieuwe praktijk biedt meer dan traditionele tandprothetiek. Er is een educatieruimte voor trainingen, waar Toine niet alleen zijn kennis deelt, maar ook ruimte biedt aan andere bedrijven en leveranciers. De tandtechnische werkplaats is uitgerust met moderne printers voor digitaal vervaardigen van kunstgebitten: “In de nieuwe behandelkamers worden niet alleen nieuwe collega’s opgeleid, maar mensen kunnen ook terecht voor het vervaardigen van een nieuw kunstgebit,” legt Toine uit. De praktijk fungeert ook als leermogelijkheid voor studenten, met ‘modellen’ die in een onderwijssetting participeren.

Het unieke van Toine Klaassen Tandprothetiek ligt niet alleen in de combinatie van opleiding en praktijk onder één dak, maar ook in de focus op kwaliteit en innovatie. “We staan open voor samenwerkingen met andere tandartsen, zodat wij de aanvullende diensten kunnen bieden binnen de tandprothetiek. Maar mensen kunnen ook voor alles onder één dak bij ons terecht,” zegt Toine.

Hoewel de praktijk al sinds 2 april open is, staat er op 14 juni nog een grotere opening op de planning, waar iedereen van harte welkom is om een kijkje te nemen. “De échte Klaassen is terug in Bergen op Zoom,” besluit Toine met een glimlach.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief