Eigenaar Sajad Gusneev. FOTO MERIJN SITSEN
Eigenaar Sajad Gusneev. FOTO MERIJN SITSEN Foto: Merijn Sitsen

Verhuizing naar nieuwe locatie voor S-Cars

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - De in Bergen op Zoom woonachtige Sajad Gusneev is de trotse eigenaar van S-Cars, exclusive car service. Het bedrijf is inmiddels uit zijn jasje gegroeid en verhuisd naar een groter pand. Na twee maanden verbouwen en opknappen was het pand zover klaar dat de verhuizing in gang kon worden gezet.

Sajad Gusneev uit Bergen op Zoom is trots en blij met wat hij tot nu toe bereikt heeft. Na acht jaar bij autobedrijf Iriks in Steenbergen te hebben gewerkt wilde hij graag voor zichzelf beginnen. Twee jaar geleden heeft hij de stap gezet om zelfstandig verder te gaan en heeft S-Cars, exclusive car service opgericht. Het bedrijf werd gevestigd in een pand aan de Poortweg 6 in Bergen op Zoom. Al snel was deze locatie te klein voor alle werkzaamheden en kwam de huidige locatie in beeld. Na een verbouwing is het bedrijf verhuisd en nu dus gevestigd aan de Poortweg 2 te Bergen op Zoom. Sajad vertelt: "het vorige pand werd te klein. Deze locatie is mooier en we hebben veel meer ruimte".

S-Cars
Bij S-Cars kun je terecht voor alles wat met de auto te maken heeft. Van APK-keuring, reparaties, onderhoudsbeurten en schades tot chiptuning van uw auto. Sajad werkt zelf natuurlijk in het bedrijf en daarnaast heeft hij een iemand in dienst die bezig is met zijn BBL-opleiding. Voor de chiptuning van de auto werkt hij samen met FRST dat gevestigd is in Gilze. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het afstellen van de electronica in auto's. Chiptuning houdt in dat de auto perfect wordt afgesteld met behulp van computerprogramma's. Sajad wilde een autobedrijf dat zich onderscheidt van anderen. "Ik wil mijn klanten graag helpen voor een eerlijke en goede prijs en een goede band met ze opbouwen zodat ze weer terugkomen. Ik vindt dit belangrijk, niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn klanten", aldus Sajad. Daarom wordt de auto van binnen en van buiten schoongemaakt wanneer deze bij de garage gebracht wordt. Sajad: "het is mooi als je ziet dat de klant met een blij en tevreden gevoel weggaat".

Toekomst
Sajad ziet de toekomst zonnig in. De afgelopen twee jaar is S-Cars hard gegroeid, iets wat hij zelf niet zo snel had verwacht. Vooral de reparaties en APK-keuringen lopen goed en staan al aardig op de rit. "We zijn nu bezig met het opzetten van een schade afdeling en zijn daarover in overleg met de gemeente. En over een paar jaar misschien wel een showroom", vertelt Sajad. Verder wil S-Cars doorgroeien in de in- en verkoop van auto's.
Een aantal occasions staan inmiddels op het terrein maar hierin wil S-Cars in de komende jaren nog wel wat groter worden. Er worden nu al wel auto's geïmporteerd, voornamelijk uit België en Duitsland. Ook moet er nog het één en ander verbouwd worden in en om het pand. Al met al nog genoeg plannen en vooruitzichten voor de komende jaren.

Openingstijden
S-Cars exclusive car service is van maandag tot en met vrijdag geopend van half negen tot half zes.
Op zaterdag geopend van negen uur tot twee uur. Op zondag gesloten.
Zie voor verdere informatie de website www.s-cars.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief