Afbeelding

Inspiratiemarkt voor mantelzorgers: ‘Een moment om stil te staan bij mantelzorgers’

Door: Redactie Bedrijvig Nieuws

BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 3 juni van 13.00-16.00 uur organiseert Mantelzorg Bergen op Zoom een inspiratiemarkt voor mantelzorgers in ’t Fort aan de Bernadettestraat 4 in Bergen op Zoom. Verschillende regionale organisaties informeren en inspireren mantelzorgers uit Bergen op Zoom. Op deze dag wordt tevens de jaarlijkse mantelzorgwaardering uitgereikt. In voorgaande jaren was de uitreiking in november.

“De jaarlijkse inspiratiemarkt is voor mantelzorgers een moment om stil te staan en aandacht te hebben voor de rol die zij vervullen. Tevens kunnen ze ervaringen uitwisselen en doen ze nieuwe ideeën op om bijvoorbeeld hun zorgtaken goed te combineren met andere werkzaamheden. De inspiratiemarkt is gratis toegankelijk en vooraf aanmelden is niet nodig”, aldus mantelzorgadviseur Eline Kuijlen. 

Samen met Marloes Rutten en Katja Kley geeft ze invulling aan deze markt. Ook online willen we mantelzorgers zo goed mogelijk bereiken en informeren. De organisatie lanceert daarom op 3 juni ook een nieuwe website, www.mantelzorgbergenopzoom.nl. Mantelzorg Bergen op Zoom is een initiatief van WijZijn Traverse Groep.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief