Afbeelding
Foto: Organisatie Koningsdag Bergen op Zoom

Dit is alles wat je moet weten over Koningsnacht in Bergen op Zoom

Door: Sanne Brusselaars Cultuur

BERGEN OP ZOOM - Nog één nachtje slapen en dan kleurt heel Nederland weer oranje. Ook vanavond zullen fanatiekelingen al in hun oranje outfit feest gaan vieren in de stad. Lees hier alles wat je moet weten over Koningsnacht 2023. 

Ook dit jaar wordt Koningsnacht gevierd op het Wilhelminaveld. Vanaf 17.00 uur kun je genieten van diverse optredens. Dit jaar is er zelfs een tent zodat je op een regenachtige avond droog kunt feesten. Onder andere Ruud Zwaan, The Party Crashers en Marijn van Geel zorgen voor een feestelijke sfeer. Hieronder vind je het volledige programma:

17.00 uur: DJ Bram
19.30 uur: Ruud Zwaan
20.00 uur: The Party Crashers
20.45 uur: Ruud Zwaan
21.00 uur: The Party Crashers
21.45 uur: Marijn van Geel
22.15 uur: The Party Crashers.


In ’t Slik en de Schorre Bij Café de Schorre kun je vanaf 20.00 uur terecht voor Koningsnacht met een optreden van de Floppers in Concert. In ’t Slik zorgt DJ Jan Five vanaf 22.00 uur voor de muziek.

De Mortier zorgt ook dit jaar voor de gezelligheid in het café met Anita & Ed. In Cafe Don Camillo staat DJ Wouter Sep voor je klaar om er een feestje van te maken!Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief