Afbeelding
Foto: Ton Stanowicki

Nog even omrijden voor laatste werkzaamheden Sloeweg

Door: Eugene de Kok 112 Meldingen

BORSSELE - In aanloop naar de opening van knooppunt De Drie Klauwen tussen  Nieuwdorp en ‘s-Heerenhoek op maandag 30 september zijn er de komende weken nog meerdere wegafsluitingen.

De komende weken worden blauwe bewegwijzeringsborden geplaatst. Daarvoor moeten delen van de weg worden afgesloten. De borden komen te hangen aan portalen boven de weg. Daarvoor moeten er dertien palen in de grond worden getrild.

Richtingen

Van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus is een deel van de Bernhardweg West telkens van 20.00 uur tot 6.00 uur dicht in beide richtingen. Het gaat om het deel vanaf de afslag Nieuwdorp tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg. De afrit vanuit Middelburg naar Nieuwdorp blijft open.

Europaweg-Oost

Van maandag 2 september tot en met vrijdag 6 september is de Westerscheldetunnelweg telkens van 20.00 uur tot 6.00 uur dicht in beide richtingen. Dat gaat om het deel ter hoogte van de Assenburgweg tot de tijdelijke rotonde. 

Het verkeer kan de gele omleidingsborden volgen. De route loopt via de Europaweg-Oost. Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief