Elsbeth Voordijk met de ambachtelijke moederdag-appeltaart.
Elsbeth Voordijk met de ambachtelijke moederdag-appeltaart. Foto: Britta Janssen

Geslaagde Moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

Door: Redactie Algemeen

GOES - Honderden moeders zijn afgelopen Moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de Moederdagactie van de Bode. Alle Vrienden van de Bode mochten kosteloos een taartje ophalen!

De Bode blikt terug op een geslaagde Moederdagactie. Om alle moeders in het zonnetje te zetten, mochten Vrienden van de Bode gratis een taartje ophalen bij de lokale bakker. Dat is massaal gedaan, ook bij Bakkerij Den Soeten Inval in Goes. Zo genoot Vriendin Anneke Groenendijk hier van een taartje. “Geweldig”, zegt ze. “Deze actie mag gerust herhaald worden!” Vriendin Astrid Goedegebure sluit zich daarbij aan. “Taartje stond voor ons klaar bij de bakker, prima geregeld dus. We hebben de appeltaart lekker opgesmikkeld. Ga zo door met leuke acties! Hartelijk dank!” Vriendin Elken van Elderen: “Heel goed gevulde appeltaart. Met ons gezin heerlijk van gesmuld. Ik ben zeker in voor een vergelijkbare actie.” Vriendin Monique van Baal geniet ook nog na: “Super leuke actie en het appeltaartje was heerlijk! Dergelijke lokale acties zijn super leuk. Wie wil dat nu niet!?” Vriend Piet Hamelink prijst ook de actie en het taartje van Den Soeten Inval: “Aangenaam en lekker.”

Vrienden van de Bode

Wil jij ook gratis cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van de Bode en ontdek jouw regio en geniet van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendenvandebode.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,95 per jaar.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief