Ira von Harras
Ira von Harras Foto: 't Beest

Ira von Harras nieuwe bestuursvoorzitter van Podium ’t Beest in Goes

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

GOES - Vanaf 1 juni 2023 is Goesenaar Ira von Harras de nieuwe bestuursvoorzitter van Podium ’t Beest in Goes. Ira kijkt er enorm naar uit om zich - naast haar baan als directeur van de Zeeuwse Milieufederatie - bij het bestuur van ’t Beest te voegen, het podium waar zij zelf al vanaf jonge leeftijd kennis maakte met concerten en cultuur.

Ira von Harras over haar nieuwe rol als voorzitter van ’t Beest: “Podium ’t Beest en ik…we go way back! Al op zeer jonge leeftijd stapte ik geregeld het poppodiumbinnen, en dat ben ik altijd blijven doen. Ik heb er de meest waanzinnige bands gezien, van pop tot hardcore metal tot verrassende popacts, en staan dansen op een techno of housefeest. Maar ook kwam ik er vroeger voor de theatervoorstellingen en nog steeds voor een mooie film op zijn tijd. Voor mij is ’t Beest echt zo’n plek waar je je kan voeden met, of zelfs laven aan creatieve kunstuitingen. Een plek waar ik mezelf kan zijn, waar weinig oordeel rondwaart en waar je met gelijkgestemden kanzijn, ik gun iedereen zo’n plek! Ik vind het een eer dat ik als rol van voorzitter van het bestuur wat terug kan doen voor al dat wat ’t Beest mij heeft gebracht en nog steeds brengt.”

Naast voorzitter Ira von Harras bestaat het Beest-bestuur op dit moment uit Michiel Ars (penningmeester) en Marco Ouwerkerk. Zij stellen onbezoldigd hun bestuurlijke ervaring en kennis ter beschikking en ondersteunen zo directeur Simone Kort in haar rol sturing te geven aan Stichting ’t Beest.Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief