Afbeelding
Foto: HVZeeland

Meisje op fiets aangereden door bedrijfsbus in Goes, bestuurder aangehouden

Door: Ties de Bakker Algemeen

GOES -  De bestuurder van een bedrijfsbusje is vrijdagmiddag aangehouden nadat hij betrokken was bij een aanrijding met een fietsster. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De politie en een rapid responder van de ambulancedienst werden vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur opgeroepen voor een ongeval op de Vleugelweg in Goes. Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder met bijrijderskant tegen de fietsster, een jongedame, aangereden. De jongedame is door de verpleegkundigen van de ambulancedienst onderzocht. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Rijden onder invloed

Agenten hebben bij beide inzittenden van het bedrijfsbusje een verklaring afgenomen. De bestuurder is, volgens de politie, aangehouden op basis van rijden onder invloed. 

De woordvoerder van de politie laat weten dat er niet bekend is hoeveel de man op had. Wel is bekend dat de bestuurder zijn rijbewijs heeft moeten inleveren en dat er voor de man een melding is gedaan bij het CBR voor een educatieve maatregel. De andere inzittende mocht niet meer verder rijden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief